Stijlvolle ontvangstbalie bij Decockliniek Willebroek

Projectomschrijving

Chique receptiebalie met bijpassende maatkasten

Bij Decockkliniek in Willebroek gaat design en gebruiksvriendelijkheid hand in hand. De marmeren ontvangstbalie geeft bij het binnenkomen een stijlvolle indruk en ademt een sfeer van rust uit. De zwarte kastenwand contrasteert prachtig met de witte muren en de witte marmer en biedt meer dan voldoende opbergruimte voor kantoormaterialen en dossiers.

Door de ontvangstbalie te voorzien van een aantal mooie planten, wordt een levendige ambiance gecreëerd en een toets kleur toegevoegd aan het zwart-witte interieur.

Marmeren receptie

De bureauruimtes worden getransformeerd tot gebruiksvriendelijke, maar sobere werkplekken. De afwezigheid van allerlei prikkels staan garant voor een volledige concentratie op het verhaal van de patiënt.

Op maat gemaakte bureau's

Ook de ruimtes tussen de behandelkamers werden voorzien van maatkasten voor het medische materiaal dat op deze manier vlot bereikbaar is voor het personeel. Homescape heeft ook nog een kitchenette ingericht, waar de werknemers even kunnen verpozen en zich kunnen voorzien van een heerlijk kopje koffie voor ze weer aan de slag gaan voor hun patiënten.

Ingebouwde kitchenette

Wenst u ook een stijlvolle ontvangstbalie in uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en advies.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.