Een poolhouse inrichting om u tegen te zeggen

Projectomschrijving

Droom met ons mee van warme zomeravonden en gezellige poolparty’s en geniet even mee van deze poolhouse inrichting.

In Puurs-Sint-Amands is het weer een tikkeltje gezelliger geworden, want daar staat dit unieke poolhouse te wachten op de zomer. Interieurarchitect Sophie van Ash-Studio tekende het ontwerp en deed een beroep op Homescape voor de realisatie. Het resultaat is modern, stijlvol en minimalistisch.

Design wandmeubels op maat

In het poolhouse vinden we design wandmeubels op maat die grotendeels zijn uitgevoerd in laminaat Unilin Master Oak. De opbergkasten zijn volledig greeploos en de strakke afwerking wordt herhaald en bevestigd in de zwevende wandplanken met decoratieve elementen. De Scandinavische stijl wordt verder doorgetrokken in de houten haardombouw en de op maat gemaakte opbergruimte voor houtblokken. De rieten mand past perfect in het decor.

Design wandmeubels op maat en een houten haardombouw

Aan de andere kant van de ruimte vinden we een zwevende buffetkast. Deze werd uitgevoerd in helder wit laminaat, maar voorzien van een blad in hetzelfde eiken laminaat als het audiomeubel. Ook hierboven vinden we een zwevende wandplank en de buffetkast wordt geflankeerd door een semi-transparante lamellen wand, beide in hetzelfde laminaat.

Dankzij de design wandmeubels op maat, hebben we hier een poolhouse inrichting met een rustige, tijdloze uitstraling die mooi gecontrasteerd wordt met het zwarte leren zitmeubilair. Een ruimte waarin genieten en relaxen vooropstaat. Nu alleen de zon nog…

Design wandkasten op maat van uw smaak

Op zoek naar de perfecte wandkast op maat die uw interieur tot leven brengt en uw ruimte transformeert? Bij Homescape creëren we unieke design wandkasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in uw huis. Laat uw verbeelding de vrije loop en geef uw huis een persoonlijk tintje met onze op maat gemaakte wandkasten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het realiseren van uw droom. Homescape staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Aarzel niet en laat ons samen uw ideale wandkast ontwerpen.

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.