Interieur op maat

Gun uzelf een uniek interieur op maat

Interieur op maat: bureauruimte inrichten

Bent u op zoek naar een totaalinrichting, keuken, badkamer, dressing, opbergkast, bureau, of uw volledige interieur op maat?

Uw zoektocht wordt bekroond bij Homescape Interieur & Design. U mag rekenen op hoge kwaliteit en vakkundigheid. Dit dankzij onze jarenlange ervaring in maatwerk voor uw interieur. Samen creëren we uw interieur op maat van uw wensen en smaak.

Een interieur op maat van uw stijl

Leeft u in een landelijk, industrieel of juist modern interieur? Hebt u nood aan extra ruimte of wilt u een trendy eyecatcher in de woonruimte? Samen bespreken we uw wensen en realiseren we uw dromen. Op welk design en welke stijl valt u? Welke kleuren of type materialen? Uw unieke kast op maat is functioneel én versterkt uw interieur.

Wij verzorgen al uw maatwerk

Vakkundige binnenschrijnwerkers bouwen uw op maat gemaakt designmeubel met hoogkwalitatieve materialen in een hypermodern atelier. Het resultaat? Meubelstukken die uw verwachtingen overtreffen. Iets waarop we trots zijn!

Twijfel dus niet langer. Bekijk onze realisaties ter inspiratie of ontdek de mogelijkheden voor uw project via een gratis offerte.

Binnenhuisinrichting op maat

Onze werkwijze

1. Ontmoeting

U krijgt bij u thuis persoonlijk advies. Wat we samen bespreken, gieten we in een vrijblijvende offerte.

2. Opmeting

Na akkoord volgt een vakkundige en minutieuze opmeting.

3. Productie

Ons ervaren en gemotiveerd team bouwt uw interieur op maat in een hypermodern atelier.

4. Plaatsing

Ons team installeert het maatwerk op de afgesproken datum.

Interieur op maat: Een bureau op maat van een reisbureau
Interieur op maat: Een exclusieve keuken op maat met sfeerverlichting

Leefkeuken

Een interieur op maat betekent in dit project deze unieke keuken, volledig volgens de wensen van de klant, die het centrale punt uitmaakt van dit penthouse.

Gelakte fronten, open nissen in gebeitste eik fineer, ledverlichting als werk- en sfeerlicht…  De ontbijtkast met inschuifbare deuren is handig voorzien van diepe laden.

Ergonomie en esthetiek zijn hier perfect in evenwicht.

Ontwerp: Atelier Lievois

Inrichting leefruimte

Een interieur op maat omvat in dit specifieke geval een leefkeuken met keukeneiland, een praktisch home office, een living met audiomeubel en een haardombouw. 

Door te werken met inbouwkasten en contrasterende kleuren werd deze volledige leefruimte omgebouwd naar een sfeervol, praktische en open ruimte. 

Ontwerp: JK Project

 

Een interieur op maat met kastenwand en home office

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.