Een Badkamermeubel Op Maat

Op maat gemaakte badkamermeubels

Bij Homescape begrijpen we hoe belangrijk het is om uw ruimte optimaal te benutten – daarom maken we elk badkamermeubel op maat zodat die perfect past in uw interieur en zorgen we ervoor dat de ruimte in uw badkamer optimaal wordt benut.

U kiest zelf de materialen en afwerking en wij zorgen voor het volledige ontwerp.
Met onze ontwerpservice kunt u de badkamer van uw dromen creëren en er zeker van zijn dat deze vele jaren meegaat. Een badkamermeubel op maat garandeert u een stijlvolle en functionele badkamer die u helpt om het meeste uit de ruimte te halen en de uitstraling van uw huis te versterken.

Bekijk hieronder een aantal resultaten van op maat gemaakte badkamermeubels.
Plant u een renovatie en wilt u graag een gesprek met onze expert?
Maak dan hier een vrijblijvende afspraak.

Laat u inspireren door onze badkamermeubels op maat

Door beroep te doen op de expertise van Homescape, weet u zeker dat uw badkamermeubel ontworpen wordt met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Zo zal uw badkamermeubel op maat volledig beantwoorden aan uw esthetische en functionele behoeften, maar zal het ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

Laat uw verwachtingen overtreffen en neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek over uw badkamerproject.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.

Kasten op maat en een houten haardombouw

Ons atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier wordt uw badkamermeubel op maat gebouwd van A tot Z.  Iedere kast wordt in het atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.