Maatwerk na een ingrijpende renovatie

Projectomschrijving

In dit project gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. Na een grondige renovatie werd er resoluut gekozen voor maatwerk om de meest functionele ruimtes in deze woning te voorzien van een nieuwe inrichting.

Een badkamer renovatie

Met een badkamermeubel op maat in de tijdloze combinatie van wit en een natuurlijke houtkleur, krijgen we een badkamer waar men nog jaren van zal genieten.

Gesloten dressing in de gang

De ingebouwde kasten in deze gang, in helder wit laminaat met gelakte fronten, bieden meer dan voldoende opbergruimte en ademen een frisse sfeer uit. Het resultaat is een gesloten dressing, op een onverwachte plaats, met links de legplanken en het hanggedeelte. Rechts bevinden zich de laden onder het raam.

Ook de keuken op maat werd helemaal volgens de wensen van de eigenaars uitgevoerd. De keukenfronten in zwart gebeitste eik fineer werd voorzien van een matte vernislaag en heeft een bijhorende, ingebouwde barkast voor de heerlijkste aperitieven.

Met dank aan de eigenaars voor het vertrouwen in het Homescape team en aan Boxar Architecten voor het ontwerp.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.