Kasten op maat gemaakt van uw interieur

Kasten op maat laten maken door Homescape

Bij Homescape maken we maatkasten, zodat ze perfect binnen uw interieur passen, een tijdloos karakter krijgen én uw ruimte optimaal benut wordt. Een kast op maat, ongeacht in welke ruimte van uw huis, creëert een meerwaarde van formaat.
Niet alleen geniet u ten volle van de opbergruimte die u ter beschikking krijgt, door materialen en kleuren te laten terugkomen wordt de eenheid bewaard en is er visuele rust. Uw interieur vormt één prachtig verhaal.

Zoals steeds kiest u zelf de materialen en afwerking, maar uiteraard staan we u bij met advies en aanbevelingen.

Bekijk hieronder een aantal realisaties van inbouwkasten en andere kasten op maat.
Droomt u er ook van om kasten op maat te laten maken in uw woning?
Neem dan zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een functionele en stijlvolle inbouwkast op maat creëren

Onze huizen moeten een weerspiegeling zijn van wie we zijn, een plaats van comfort en stijl. Een functionele inbouwkast op maat is een fantastische manier om uw ruimte optimaal te benutten en een stijlvolle, opgeruimde omgeving te creëren. Of u nu een nieuw huis bouwt of een bestaand huis verbouwt, kasten op maat laten maken is altijd een geweldige investering en zal waarde toevoegen aan uw huis.

Het ontwerp van uw inbouwkast


Met het juiste ontwerp en de juiste planning kunnen we inbouwkasten op maat creëren die er geweldig uitzien en perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

Bij het ontwerpen van kasten op maat is het vooral heel belangrijk dat wij perfect weten wat uw wensen en behoeften zijn. Zelfs al lijken ze op het eerste zicht eenvoudig of net overdreven ingewikkeld. Wij hebben een jarenlange ervaring die we kunnen inzetten, om precies de maatkasten te maken die passen in uw interieur.

Wilt u een kast op maat laten maken?


Nodig ons uit
bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek en samen beoordelen we de beschikbare ruimte, overlopen we mogelijkheden en bespreken we zowel de esthetische als de functionele behoeften van uw kasten op maat.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.

Een op maat gemaakte kast met aandacht voor detail

Bij Homescape begrijpen we dat geen twee huizen hetzelfde zijn en dat uw behoefte aan opslag kan variëren. Daarom maken we maatwerkkasten die perfect passen bij uw specifieke behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een prachtige inloopkast, een functionele keukenkast of een elegante boekenkast, bij Homescape vindt u de kast op maat die perfect past bij uw interieur en opbergbehoeften. Onze kasten worden ontworpen in verschillende stijlen, zoals moderne, klassieke of minimalistische designs.

Met een op maat gemaakte kast kunt u uw ruimte optimaliseren en genieten van een opbergoplossing die naadloos in uw woning past.

Kasten op maat in hoogwaardige materialen

Wij geloven rotsvast in het leveren van kwaliteit en duurzaamheid bij onze maatwerkkasten. Onze hoogwaardige materialen en ambachtelijke benadering zorgen ervoor dat uw kast op maat niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat. Bij ons staat vakmanschap centraal bij het creëren van unieke kasten op maat die uw huis verrijken. Daarnaast richten we ons op functionaliteit en ruimteoptimalisatie. Onze maatwerkkasten zijn ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, met slimme opbergoplossingen en geïntegreerde systemen. Met onze kasten op maat combineert u functionaliteit met stijl en creëert u een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Kasten op maat en een houten haardombouw

Wij maken uw kasten op maat in ons eigen atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier worden uw kasten op maat gebouwd van A tot Z.  Ieder meubel wordt in atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.