Kasten op maat

Unieke kasten op maat van uw interieur

Bij Homescape maken we maatkasten, zodat ze perfect binnen uw interieur passen, een tijdloos karakter krijgen én uw ruimte optimaal benut wordt. Een inbouwkast op maat, ongeacht in welke ruimte van uw huis, creëert een meerwaarde van formaat.
Niet alleen geniet u ten volle van de opbergruimte die u ter beschikking krijgt, door materialen en kleuren te laten terugkomen wordt de eenheid bewaard en is er visuele rust. Uw interieur vormt één prachtig verhaal.

Zoals steeds kiest u zelf de materialen en afwerking, maar uiteraard staan we u bij met advies en aanbevelingen.

Bekijk hieronder een aantal realisaties van inbouwkasten en andere kasten op maat.
Droomt u ook van maatkasten in uw woning?
Neem dan zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek.

Een functionele en stijlvolle inbouwkast creëren

Onze huizen moeten een weerspiegeling zijn van wie we zijn, een plaats van comfort en stijl. Een functionele inbouwkast is een fantastische manier om uw ruimte optimaal te benutten en een stijlvolle, opgeruimde omgeving te creëren. Of u nu een nieuw huis bouwt of een bestaand huis verbouwt, een inbouwkast is een geweldige investering en zal waarde toevoegen aan uw huis.

Met het juiste ontwerp en de juiste planning kunnen we een inbouwkast creëren die er geweldig uitziet en perfect is afgestemd op uw behoeften.

Bij het ontwerpen van kasten op maat is het vooral heel belangrijk dat wij perfect weten wat uw wensen en behoeften zijn. Zelfs al lijken ze op het eerste zicht eenvoudig of net overdreven ingewikkeld. Wij hebben een jarenlange ervaring die we kunnen inzetten, om precies de maatkasten te maken die passen in uw interieur.

Nodig ons uit bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek en samen beoordelen we de beschikbare ruimte, overlopen we mogelijkheden en bespreken we zowel de esthetische als de functionele behoeften van uw kasten op maat.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.

Kasten op maat en een houten haardombouw

Ons atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier worden uw kasten op maat gebouwd van A tot Z.  Ieder meubel wordt in atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.