Expert in totaalinrichting

Totaalinrichting creëert een harmonieus geheel

Staat u voor een grondige renovatie of verbouwing en wilt u dit liever uit handen geven aan een gespecialiseerd team? Zoekt u een partner die uw basisideeën kan vertalen naar een naadloos ontwerp in de stijl die u in gedachten heeft? Om dan vervolgens alles nog eens tot in de puntjes uit te voeren en te coördineren?

Een totaalinrichting heeft als grote voordeel dat alles een geheel vormt. Uw volledige interieur ademt dezelfde sfeer. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over. De materialen zijn perfect op elkaar afgestemd en de belichting zet de mooiste elementen in de kijker voor dat finale wauw-effect. Doordat alles op maat is gemaakt, blijft er geen ruimte onbenut. We ontwerpen, maken en plaatsen alle maatkasten en meubels en transformeren uw woning. Zo draagt elke element bij tot het creëren van een harmonieus geheel met een tijdloos karakter.

Bekijk hieronder een aantal realisaties van zo’n totaalinrichting.
Droomt u ook van een grondige renovatie?
Neem dan zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.

Kasten op maat en een houten haardombouw

Ons atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier worden uw maatkasten gebouwd van A tot Z.  Ieder meubel wordt in atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.