Expert in totaalinrichting

Totaalinrichting creëert een harmonieus geheel

Staat u voor een grondige renovatie of verbouwing en wilt u dit liever uit handen geven aan een gespecialiseerd team? Zoekt u een partner die uw basisideeën kan vertalen naar een naadloos ontwerp in de stijl die u in gedachten heeft? Om dan vervolgens alles nog eens tot in de puntjes uit te voeren en te coördineren?

Een totaalinrichting heeft als grote voordeel dat alles een geheel vormt. Uw volledige interieur ademt dezelfde sfeer. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over. De materialen zijn perfect op elkaar afgestemd en de belichting zet de mooiste elementen in de kijker voor dat finale wauw-effect. Doordat alles op maat is gemaakt, blijft er geen ruimte onbenut. We ontwerpen, maken en plaatsen alle maatkasten en meubels en transformeren uw woning. Zo draagt elke element bij tot het creëren van een harmonieus geheel met een tijdloos karakter.

Bekijk hieronder een aantal realisaties van zo’n totaalinrichting.
Droomt u ook van een grondige renovatie?
Neem dan zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.

Totaalinrichting met aandacht voor detail

Bij Homescape begrijpen we dat de kracht van een prachtig interieur in de details zit. Daarom bieden we u aandacht voor elk detail en op maat gemaakte oplossingen. Wij nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en creëren vervolgens een interieur dat perfect past bij uw woning. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleuren, materialen of meubels, ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze totaalinrichting service kunt u erop vertrouwen dat uw interieur tot in de puntjes wordt verzorgd.

Een weerspiegeling van uw persoonlijkheid

Bij Homescape begrijpen we dat uw nieuwe woning een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Met onze jarenlange ervaring in totaalinrichting kunnen we u helpen bij het creëren van een tijdloos en elegant interieur. Onze focus ligt op het leveren van verfijnde en kwalitatieve inrichtingen die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu een klassieke of moderne stijl verkiest, ons team van experts staat voor u klaar om een op maat gemaakt interieur te creëren dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met onze expertise in totaalinrichting kunnen we uw droominterieur werkelijkheid laten worden.

Projectbegeleiding van A tot Z

Bij Homescape begrijpen we dat het inrichten van een woning een tijdrovende en complexe taak kan zijn. Daarom bieden we u volledige projectbegeleiding, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe thuis. Ons team van professionals neemt de leiding en zorgt ervoor dat uw totaalinrichting project soepel verloopt. Vanaf het eerste gesprek tot de laatste afwerking, we nemen alle stress uit handen en zorgen ervoor dat u zich kunt verheugen op het eindresultaat. Met onze totaalinrichting service kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe woning prachtig en zorgvuldig wordt ingericht, terwijl u zich kunt focussen op het creëren van mooie herinneringen.

Kasten op maat en een houten haardombouw

Ons atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier worden uw maatkasten gebouwd van A tot Z.  Ieder meubel wordt in atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.