Natuurlijke elegantie met notelaar in de hoofdrol

Projectomschrijving

Dit adembenemende interieurproject in Berchem, ontworpen door Ash Studio en uitgevoerd door Homescape, brengt de warme en tijdloze schoonheid van notelaar naar voren in een schitterende bel étage woning. Kijkt u even mee?

De keuken: een mix van laminaat notelaar & aluminium kleur

De keuken, het kloppende hart van dit ontwerp, straalt met laminaat notelaar van Egger en Duropal M80000HG voor het eiland, dat een verbluffende inox-look creëert. Het werkblad, vervaardigd uit Dekton Umber met een specifieke versnijding voor het eiland, voegt een vleugje moderniteit toe aan de natuurlijke esthetiek.

De keuken transformeert elegant in een opgerond zitgedeelte, omringd door een open lattenwand in notelaar, waardoor een naadloze overgang ontstaat.

Een kastenwand met ingewerkte glasdeur

Aan de overkant van de ruimte pronkt een kastenwand met een ingewerkte glasdeur, die harmonieus overgaat in een tv-nis en uiteindelijk uitmondt in een stijlvol bureaugedeelte.

De warme sfeer van notelaar

Het ontwerp combineert functionaliteit met esthetische pracht.
Deze inspirerende totaalinrichting in Berchem benadrukt de veelzijdigheid van notelaar als een centraal element in het ontwerp, en inspireert om de warmte en verfijning van dit hout in leefruimtes te omarmen.

Met dank aan Anneleen Jegers voor de prachtige foto’s.

Een warme totaalinrichting

Staat u ook voor een totaalrenovatie en heeft u nood aan een partner die deze totaalinrichting tot in de kleinste details kan verzorgen? Homescape kan uw partner zijn en ervoor zorgen dat uw wensen precies worden uitgevoerd om de sfeer te bekomen die u voor ogen heeft. Neem dus contact met ons, voor een totaalinrichting op maat of voor eender welk project.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.