Over ons

Over Homescape

Zaakvoerders Carl en Ilse maken deel uit van een ervaren team.  Carl zorgt in het atelier voor de vervaardiging van uw maatkast volledig naar wens.  Ilse is uw aanspreekpunt en zorgt voor een correcte planning.  Samen garanderen wij u een uitstekende service en hoogstaande kwaliteit.

Elke maatkast is uniek en persoonlijk en het resultaat van uw wensen gecombineerd met ons professioneel advies.

Of het nu gaat over uw keuken, dressing, badkamermeubel of opbergkast onder schuin dak, alle projecten krijgen onze volledige aandacht en zorg.

Onze werkwijze zorgt telkens weer voor tevreden, wederkerende klanten.

Onze troeven:

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Plaatsing door onze vakmensen
  • Eigen lakkerij
  • Één aanspreekpunt
  • Verwerking ® Hi-Macs
  • Gecertificeerd verdeler van Novy
  • Ondersteuning aan professionele collega’s
Inrichting leefruimte

Bij het uitwerken van uw maatkast is uw input een belangrijke hulp.  Informatie onder de vorm van foto’s, sfeerbeelden, tekeningen… helpt ons om gericht uw project te realiseren. Gecombineerd met ons professioneel advies en onze materiaalkennis verkrijgen we uw persoonlijke, unieke maatkast.

Vertrouw in onze experten

Carl en Ilse

Zaakvoerders

Marek

Marek is onze man van de afwerking. Hij brengt het steeds weer tot een goed einde. Vriendelijk naar onze klanten toe, steeds bereid tot uitleg.

Kevin

Enthousiast, blijvend jong van geest, maar vooral een geweldige vakman.

Vincent

Onze rechterhand, aanspreekpunt voor het hele team, geweldig contact met de klanten en een ware coffeeholic!

Sander

Sander heeft veel werklust en is gretig naar kennis, tips en tricks. Steeds goedgeluimd en enthousiast sluit hij perfect aan bij ons team.

Ons atelier

Ons atelier is uitgerust met de meest moderne, computergestuurde machines.  Hier worden uw maatkasten gebouwd van A tot Z.  Ieder meubel wordt in atelier opgebouwd en gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Het lak- en beitswerk verzorgen we zelf in onze spuitcabine met droogoven.

Foto’s: © Kwinten Verspeurt

Bij Homescape wordt u door Ilse hartelijk ontvangen in een ontvangstruimte waar u comfortabel kan plaatsnemen aan de lange tafel.  Onder het nuttigen van een tasje koffie kan u uw wensen bespreken.

Wij werken graag transparant.  U krijgt de kans om het kloppend hart van ons bedrijf te bezoeken en te kijken waar uw dromen worden gerealiseerd.  Netheid en organisatie is één van onze sterke punten die u ongetwijfeld zal opmerken bij uw bezoek.

Foto’s: © Kwinten Verspeurt

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Neem vandaag nog contact met ons op.