Over Homescape Puurs

Over ons

Zaakvoerders Carl & Ilse van Homescape Puurs werken samen met een ervaren team van virtuoze schrijnwerkers. Carl runt het atelier voor uw perfecte maatkast, en Ilse is uw aanspreekpunt en verzekert de strakke planning. Samen staan Carl en Ilse garant voor een perfecte service en een sublieme kwaliteit.

Elke maatkast is uniek en persoonlijk. De combinatie van uw wensen en ons professioneel advies.

Alle projecten krijgen de volledige aandacht en zorg. Zowel uw keuken als uw dressing, uw badkamermeubel als uw opbergkast.

Het resultaat? Keer op keer tevreden, weerkerende klanten.

De troeven van
Homescape Puurs:

  • maatwerk uit eigen atelier
  • plaatsing door eigen vakmensen
  • eigen lakkerij
  • één aanspreekpunt
  • verwerking van HI-MACS®
  • gecertificeerd verdeler van Novy
  • ondersteuning aan professionele collega’s
Inrichting leefruimte met keuken op maat

Bij het uitwerken van uw maatkast is uw input een belangrijke hulp.  Informatie onder de vorm van foto’s, sfeerbeelden, tekeningen… helpt ons om gericht uw project te realiseren. Gecombineerd met ons professioneel advies en onze materiaalkennis verkrijgen we uw persoonlijke, unieke maatkast.

Vertrouw in onze experten

Carl & Ilse: zaakvoerders van Homescape

Carl & Ilse

Zaakvoerders en realisators
van dromen

Marek - Magistraal Schrijnwerker

Marek
Magistraal Schrijnwerker

Marek is onze man van de afwerking. Hij brengt het steeds weer tot een goed einde. Vriendelijk naar onze klanten toe, steeds bereid tot uitleg.

Vincent - Meesterlijk Schrijnwerker

Vincent
Meesterlijk Schrijnwerker

Onze rechterhand, aanspreekpunt voor het hele team, geweldig contact met de klanten en een ware coffeeholic!

Word jij onze Magnifieke Schrijnwerker?

Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Atelier

Het atelier is voorzien van de modernste en computergestuurde machines. Hier komt uw maatkast tot leven, waarna ze met een arendsoog wordt geïnspecteerd. Perfect lak- en beitswerk garanderen we in onze eigen spuitcabine met droogoven. Tenslotte wordt uw meubel zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Foto’s: © Kwinten Verspeurt

Ilse ontvangt u hartelijk in de ontvangstruimte van Homescape. Met een kopje koffie neemt u comfortabel plaats aan tafel om uw wensen te bespreken.
Transparantie is zo belangrijk. U bent daarom welkom om het hart van ons bedrijf te bezoeken en met uw eigen ogen te zien waar uw dromen waarheid worden. Veel aandacht gaat naar netheid en organisatie. Dat merkt u ongetwijfeld bij uw bezoek.

Foto’s: © Kwinten Verspeurt

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.