Interieurbouw atelier

Interieurbouw,
altijd op maat van de klant

Welkom in ons atelier waar interieurbouw tot leven komt door middel van de modernste, computergestuurde machines. De opdeelzaag, de CNC-machine en de afkantmachine worden dagelijks gehanteerd door onze schrijnwerkers. Het royale atelier biedt de nodige ruimte aan alle onderdelen om vlot en veilig te werken.

Hier wordt uw maatkast gecreëerd, waarna ze met een arendsoog wordt geïnspecteerd. Perfect lak- en beitswerk garanderen we in onze eigen spuitcabine met droogoven. Tenslotte wordt uw meubel zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport en plaatsing.

Interieur maatwerk

Als interieurbouwer staat Homescape voor maatwerk en perfectie. Van ontwerp over realisatie tot en met de plaatsing. Met behulp van onze ervaren schrijnwerkers brengen wij dromen tot uitvoering. Niet alleen kennen zij hun vak, zij weten ook perfect hoe de machines werken en hoe ze deze ten volle kunnen benutten om het meubel te maken dat ze voor ogen hebben.

In ons atelier komen kasten, deuren, dressings, leeshoeken, keukens, kantoren en presentatieruimtes tot stand. Evenals alle andere elementen die u voor ogen zou hebben.

Heeft u een interieur ontwerp?

Samen met uw architect of interieurarchitect zorgen we ervoor dat het interieur ontwerp tot zijn recht komt. Dat het wordt vertaald in een aangename en functionele leefruimte. Een renovatie hoeft niet uit te lopen op een nachtmerrie.
Door middel van een uitgekiend ontwerp, een realistische planning en een professionele afwerking, wordt uw renovatieproject een grandioos succes.

Mogen wij uw interieur ontwerpen?

Doet u liever beroep op onze expertise om uw eigen ideeën voor te leggen en om te zetten in een ontwerp? Dat kan uiteraard ook.
Ilse is steeds bereid om bij u thuis langs te komen om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt zij een volledig beeld van uw huidige interieur, uw smaak en wensen. Na de nodige opmetingen hebben we alle nodige informatie om u een interieur ontwerp te bezorgen, samen met een gedetailleerde offerte.

Interieurbouw voor collega-schrijnwerkers

Ons goed uitgeruste atelier geeft ons ook de gelegenheid om onze collega-schrijnwerkers bij te staan in het realiseren van hun eigen projecten.

Op basis van de instructies en de meetstaten, verwerken onze vakmensen de grondstoffen tot perfect passend onderdelen. Het enige dat u nog hoeft te doen is de afhaling en de plaatsing.

Materialen

Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen:

  • Blum scharnieren en ladegeleiders
  • Egger plaatmateriaal en ABS kantenbanden
  • Hesse-Lignal lakken, beitsen en vernissen
  • Hi-Macs solid surface

Meer weten?

Wilt u weten hoe we u kunnen ondersteunen?

U bent steeds welkom voor een gesprek en rondleiding in ons atelier na afspraak.