Een stijlvol tiny house interieur

Projectomschrijving

Kijk even mee binnen in dit betoverende tiny house waarvan een deel van het interieur werd gecreëerd door Homescape. Dit charmante huisje is een oase van creativiteit en functionaliteit, waar elk detail zorgvuldig overwogen is en op maat gemaakt werd om een harmonieuze sfeer te creëren.

Een tiny house interieur begint bij een keuken op maat

Dit tiny house werd door de bouwers voorzien van esdoorn multiplex wanden. Esdoorn heeft een natuurlijke schoonheid en straalt rust en sereniteit uit. Om dit gevoel van harmonie te bewaren werd ook de keuken in ditzelfde materiaal uitgevoerd.

Voor het werkblad en de spatwand werd er gekozen voor Dekton Sirius. Dekton Sirius is een hoogwaardig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor keukenwerkbladen, spatwanden en andere toepassingen in interieurontwerp. Het is een ultracompact materiaal dat bestaat uit een mengsel van materialen, waaronder glas, porselein en kwarts. Dekton is vervaardigd via een geavanceerd productieproces dat hoge temperatuur en druk gebruikt om een duurzaam en krasbestendig materiaal te produceren.

Dekton wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid, hittebestendigheid, vlekbestendigheid en onderhoudsgemak, waardoor het een populaire keuze is voor keukens en badkamers.

Een ingebouwde tv kast

Tiny House Interieur door Homescape

De tv werd ingebouwd in een kast van esdoorn multiplex en biedt op deze manier extra opbergruimte door bijkomende kasten rond het toestel. Het tiny house wordt verwarmd door middel van een stijlvolle kachel.

Een badkamermeubel op maat

Esdoornhout is van nature een hardhout en de aantrekkelijke lichte kleur en fijne nerfpatronen geven het een warme en natuurlijke uitstraling. Dit maakt van esdoorn multiplex een populaire keuze voor interieurinrichting. Bovendien is het duurzaam en milieuvriendelijk.
Om deze keuze verder te ondersteunen werd ook het badkamermeubel op maat gemaakt in hetzelfde materiaal. 

Opnieuw werd ook hier gekozen voor een blad in Dekton Sirius, waardoor de harmonie met de rest van het interieur in stand wordt gehouden. Een stijlvolle zwarte kraan en een ronde, opstaande wastafel vervolledigt het geheel en maakt dit een kleine, maar gerieflijke badkamer.

Tiny House Interieur door Homescape
Tiny House Interieur door Homescape

Een tiny house vraagt om maatwerk

In een tiny house is elke vierkante centimeter van belang. Maatwerk is dan ook een must om er voor te zorgen dat die vierkante centimeters ten volle worden benut.

Dit bed werd dan ook op maat gemaakt voor de beschikbare ruimte, opnieuw in esdoorn multiplex, en biedt extra opbergruimte onder het bed door twee ingebouwde lades op wielen.

Een compact, maar knus tiny house

Heeft u ook plannen om een tiny house te laten bouwen en zoekt u hulp voor de invulling van het interieur? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij hebben alvast de smaak te pakken en denken graag met u mee om er een magische plek van te maken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.