Een kleine dressing verrast

Projectomschrijving

In deze woning was er een beperkte ruimte om een open dressing in onder te brengen. Niet alleen bevond de ruimte zich onder een schuin dak, er was ook geen daglicht. De eigenaars vroegen zich dan ook af in welke mate het mogelijk was om hierin toch een mooie, praktische, zij het kleine dressing in onder te brengen.

Open dressing onder schuin dak in kleine ruimte

Een open, kleine dressing met maximale impact

De Homescape oplossing was deze open dressing, met maximale impact. Een open dressing biedt niet alleen de nodige opbergruimte, door enkele laden te integreren kunnen ook de kleinste kledingstukken netjes worden opgeborgen. De kasten worden bijna van vloer tot plafond ingebouwd. Er wordt een kleine uitsparing opengelaten voor de LED-lijnen die het gebrek aan daglicht compenseren op een sfeervolle manier.

Open dressing onder schuin dak in kleine ruimte

Een kleine dressing slim inrichten doe je zo

We garanderen dat elke vierkante centimeter ruimte werd gebruikt in deze kleine dressing. Niet alleen hebben we een uitgekiende combinatie van legplanken en hangsystemen. Er werden ook de nodige laden voorzien. Helemaal achteraan zijn er lage kasten, onder het laagste punt van het schuine dak. Deze lopen zelfs links en rechts nog door achter de laden. Perfect om ook daar nog items weg te bergen die je liever niet in het zicht legt.

Het resultaat: een kleine dressing met maximale impact en een zeer hoog gebruiksgemak waar de eigenaars levenslang van kunnen genieten. Heeft u ook nog zo’n beperkte ruimte ter beschikking? Van zodra u deze wilt laten omtoveren tot uw eigen kleine dressing, houden wij ons graag warm aanbevolen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.