Een verborgen deur in de kastenwand

Projectomschrijving

In deze woonkamer werden we geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie. De eigenaars wilden heel erg graag een kastenwand met een nis waarin de tv een prominente plaats inneemt. Maar aangezien in diezelfde muur een doorgang was naar de inkomhal, leek dit een onhaalbare kaart. Door een verborgen deur in de kastenwand te integreren, krijgen we echter een naadloos geheel en een prachtige moderne look.

Kastenwand op maat, een combinatie van eik fineer & mat zwart

Zwarte kastenwand

Deze zwarte kastenwand is uitgevoerd in een combinatie van eik fineer en mat zwart. Het eik fineer werd op maat gekleurd om exact dezelfde kleur te hebben als de parketvloer. Het mat zwart is bovendien fingerproof ! Dus nee, jouw handen laten geen storende vingerafdrukken achter. Het is ook daarom dat er effectief gekozen werd voor greeploze kastdeuren. Enkel de verborgen deur in de kastenwand is voorzien van een deurklink, maar wanneer de deur dicht is, verdwijnt de deur quasi volledig in de kastenwand.

De afwerking in eik fineer komt nogeens terug in een perfect afgewerkte nis, met een achterwand in hetzelfde materiaal. Dit accent creëert extra luchtigheid en vormt de ideale achtergrond voor een aantal decoratieve elementen. De eigenaars waren alvast in de wolken en geniet ten volle van hun moderne kastenwand.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.