Een onzichtbare deur in de woonkamer

Projectomschrijving

In deze woning werd Homescape ingeschakeld om een centraal element te creëren in de woonkamer. Hierin moest niet alleen een vestiaire ondergebracht worden, maar tevens een toilet, een opbergkast en extra berging. Deze gigantische maatkast doet bovendien dienst als balustrade op de eerste verdieping.

Zoek de onzichtbare deur

De toegang tot de achterliggende ruimtes moest zo subtiel mogelijk zijn. Daarom werd er gekozen voor een onzichtbare deur. Deze deuren werden voorzien van No-Ha grepen: deze onzichtbare handgrepen zijn strak en toch gebruiksvriendelijk.  Het No-Ha systeem voegt een deurklink en een magneetslot samen in één cassette, waardoor de deur geopend en gesloten kan worden zonder een naar buiten waarneembare handgreep. Het klepje heeft dezelfde afwerking als de deur en wanden, waardoor de deurkruk volledig aan het zicht onttrokken wordt. Dit is puur maatwerk!

Een centraal element in de woonkamer met een onzichtbare deur in de zijwand.

De geïntegreerde LED-verlichting voegt helderheid toe aan het geheel en kan gebruikt worden om decoratieve elementen extra in de kijker te zetten. De greeploze deuren zorgen voor een naadloos geheel en meer dan voldoende opbergruimte.

Kastenwand met geïntegreerde LED-verlichting en greeploze kasten.

De televisie verbergt zich achter de deuren van deze maatkast. Door de deur opzij te schuiven, verdwijnt een open element, zodat er meer aandacht naar het scherm kan gaan.

Met dank aan Kiwi Architecten voor het ontwerp en de eigenaars voor het vertrouwen in Homescape om deze unieke constructie te realiseren.

Bent u ook op zoek naar een uitzonderlijk element in uw huis of wilt u ook een onzichtbare deur die geen aandacht trekt? Maak dan een afspraak en wij komen met veel plezier de mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.