Een meesterlijke transformatie: van kelder tot mancave

Projectomschrijving

Deze kelder werd onlangs getransformeerd naar een stijlvolle mancave. De werken zijn uitgevoerd met oog voor detail en heel veel aandacht voor praktische zaken, die ervoor zorgen dat deze kelder voor altijd een toonbeeld kan zijn van orde en ontspanning.

Een mancave met ingebouwde tv-kast

Zoals het hoort in elke zichzelf respecterende mancave, neemt de ingebouwde tv-kast een prominente plaats in. De grote tv biedt de ultieme entertainment ervaring: of het nu gaat om het kijken naar sportwedstrijden, films of het spelen van videogames. Hier valt zonder twijfel plezier te beleven.

De ingebouwde tv-kast wordt geflankeerd door op maat gemaakte kasten in wit met houten handgrepen. Deze opbergkasten bieden niet alleen voldoende opbergruimte, maar passen ook perfect bij de rest van het interieur. De tv-nis en leggers zijn gemaakt van prachtig eikenfineer, dat is gebeitst en vernist voor een duurzame afwerking. Om een gezellige sfeer te creëren, zijn er ledlijnen geïntegreerd voor subtiel sfeerlicht.

mancave met ingebouwde tv kast

Een kelder inrichten met opbergkasten

Voor de opbergkasten doorheen de kelder is er gekozen voor een levendige en speelse uitstraling. Ze zijn uitgevoerd in roze en lichtblauw, wat een vrolijke en energieke sfeer in de ruimte brengt. Bovendien zijn een deel van de nutsleidingen slim verstopt achter deze opbergkasten, waardoor alles er netjes en georganiseerd uitziet.

Toegang tot de mancave via een quasi onzichtbare deur

Om toegang te krijgen tot de mancave vanaf de trap, heeft Homescape een prachtige schuifdeur in eik fineer met latjes geïnstalleerd. Deze deur sluit naadloos aan op een gelijkaardig vast paneel op de muur, waarin verticale ledlijnen werden verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke overgang, maar biedt ook een functioneel en stijlvol element. Een subtiele NoHa greep is gebruikt voor de schuifdeur, waardoor deze handig te gebruiken is, terwijl de greep zelf onzichtbaar blijft.

Dit unieke ontwerp is gemaakt door ICONCept en met vakmanschap uitgevoerd door Homescape. Samen hebben ze een stijlvolle mancave gecreëerd die perfect past bij de wensen en behoeften van de klant. Met aandacht voor elk detail werd deze kelder getransformeerd en voorzien van de nodige opbergkasten waar men nog vele jaren van zal genieten.

Wilt u ook een ruimte transformeren?

Aarzel niet om ons eens uit te nodigen bij u thuis om hierover te praten en uw wensen kenbaar te maken. Wij leggen u met plezier uit wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.