Een keuken, wit met hout gecombineerd

Projectomschrijving

Interieurarchitecte Joke Holvoet tekent voor het ontwerp van deze keuken in wit met hout. De keuken is uitgevoerd in laminaat met een houtdecor, gecombineerd met kolomkasten in mat wit. 

Een keuken op maat 

Deze keuken werd voorzien van een aantal mooie details. Zo kreeg de keuken een afgeronde hoek die wordt hernomen in het werkblad. Ook de radiatoren werden op een unieke manier mee verwerkt in de keuken. Zo krijg je een doorlopende wand in de laminaat afwerking naar de woonkamer.

Enkele praktische legplanken bieden plaats aan wat handige kommetjes, ideaal tijdens het koken. De verse kruiden vinden een plaatsje in de hoek bij het raam. Het stenen werkblad werd uitgevoerd in Neolith Abu Dhabi White met geïntegreerde spoelbak in dezelfde steen en werd voorzien van een moderne kraan. Ook boven het gasfornuis zien we het houtdecor terugkomen in de dampkap.

Kolomkasten in mat wit

De andere kant van de keuken behoudt zijn lichtheid door de kolomkasten die zijn uitgevoerd in mat wit. De kolomkasten bieden een zee aan opbergruimte en garanderen een vlotte toegang tot de oven en de microgolfoven.

De zijkant van de kast is opnieuw afgewerkt in het laminaat met houtdecor, zodat dit accent stijlvol terugkomt en op die manier een mooi geheel vormt met de rest van de keuken.

Keuken wit met hout

Speelse wandkast

De doorgang van de keuken naar de woonkamer werd reeds voorzien van dezelfde afwerking in laminaat met houtdecor, waardoor er een naadloze integratie is met de speelse wandkast met gevarieerde vakken. Ook hier werd de radiator weggewerkt achter een omkasting in mdf. Deze werd gelakt in dezelfde kleur als de muren, zodat deze wegvalt in het geheel.

Het resultaat mag er wezen en maakte de eigenaars alvast heel gelukkig. Deze keuken in wit met hout is tegelijkertijd warm en helder en heel erg uitnodigend.

Heeft u ook een droomkeuken voor ogen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we graag hoe we deze voor u kunnen realiseren.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.