Bureau op zolder

Projectomschrijving

Toen de zolder voorzien was van een paar prachtig Velux-ramen, leek het niet meer dan logisch om er een gezellige werkplek van te maken. Ook al blijkt een schuin dak altijd wel de nodige uitdagingen te leveren, toch werd deze zolder herschapen in een multifunctionele ruimte, met een knus geheim.

Het uiteindelijke resultaat is een uitgestrekt bureau, die plaats biedt aan twee personen om comfortabel te werken, met meer dan genoeg opbergruimte. Zelfs onder het bureau zijn nog een aantal vakken beschikbaar voor spullen die minder vaak gebruikt worden. Het bureaublad is extra diep, om de ruimte die je verliest onder het schuine dak te compenseren. In dit bureaublad werd bovendien een uitsparing voorzien voor de bekabeling.

Een bed in een kast

De complete rechte wand werd omgetoverd tot kastenwand waarin zich een verrassing bevindt, waar elke logé zich thuis kan voelen. Met een bed in de kast is een praktische oplossing gevonden om de zolderkamer in een oogwenk om te bouwen tot een logeerkamer. Een logeerkamer die zich even snel terug laat veranderen in een aangenaam home office.

Wilt u ook een bureau op zolder? Of heeft u een ander interieurproject waarvoor u wat hulp kan gebruiken?
Neem dan contact op met voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.