Moderne boekenkast op maat

Projectomschrijving

In deze woonkamer werd een volledige wand gereserveerd voor een moderne boekenkast op maat. Door te spelen met een ongelijke indeling en zwart gebeitste nissen als extra blikvanger, krijgen we een geordende chaos. Die biedt niet alleen ruimte aan boeken in diverse formaten, maar ook aan planten en andere unieke decoratie-elementen.

Moderne boekenkast op maat met afgesloten bergruimte onderaan

Lades met binnenlade

Onderaan werd de boekenkast voorzien van brede lades met binnenlade. Zo blijft de inhoud maximaal bereikbaar.
De kinderboeken staan binnen het bereik van de kinderhandjes en de ball chairs staan vlakbij om direct aan het voorleesuurtje te beginnen. Dat de ball chairs eveneens in wit en zwart aanwezig zijn, is uiteraard geen toeval maar een bewuste keuze en doortrekking van het interieur design.

Er zijn gelukking nog wat nissen beschikbaar om verder aan te vullen in de komende maanden en jaren. Maar ondertussen geniet dit gezin van een moderne boekenkast op maat.

Bent u ook een boekenliefhebber die droomt van een wandkast op maat van zijn boeken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies met betrekking tot uw project. Voor u het weet bent ook u de eigenaar van zo’n blikvanger in uw woonkamer.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.