Een houten haardombouw

Projectomschrijving

Niet alleen de haard, maar ook het audiomeubel, werd geïntegreerd in deze wand met een laag meubel.  Het meubel is uitgevoerd in gebeitst eik fineer, waarvan de kleur op maat van de klant is samengesteld. Een houten haardombouw die een volledige wand omvat, in alle eenvoud maar met oog voor detail.

De niveau verschillen tussen de grijze wand, de witte wand en het lage meubel, geeft een extra dimensie aan het geheel. De extra opbergruimte in het lage meubel is een pluspunt, dat iedereen weet te appreciëren. Behalve dat biedt het ook de perfecte ondergrond voor een aantal zorgvuldig gekozen decoratiestukken.

Een houten haardombouw kan dus meer zijn dat. Kies voor een tijdloze oplossing en perfect maatwerk.

Foto’s: Fotostudio Kwinten.

Een houten haardombouw voor elke smaak

Het doel van een houten haardombouw is om de esthetiek van de open haard te verbeteren, een brandpunt te creëren in een kamer, en tegelijkertijd een functionele ruimte te bieden.

Ontwerp en maatwerk

Een van de grootste voordelen van een op maat gemaakte haardombouw is dat het ontwerp volledig kan worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Of het nu gaat om een modern, minimalistisch ontwerp of een meer traditionele, landelijke stijl, alles kan worden gerealiseerd.

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende houtsoorten om uit te kiezen voor een haardombouw, elk met hun eigen uitstraling en eigenschappen. Populaire keuzes zijn onder andere eiken, esdoorn, kersen, mahonie en walnoot. De keuze van het hout kan afhangen van factoren zoals de rest van het interieurontwerp, duurzaamheid en budget.

Functionaliteit

Naast het esthetische aspect kan een haardombouw ook functionele elementen bevatten, zoals opbergvakken voor brandhout, ingebouwde schappen voor decoratieve items of zelfs een nis voor het plaatsen van een tv. Deze functionaliteit kan volledig worden afgestemd op de behoeften van de gebruiker.

Wilt u ook graag een opvallend en functioneel middelpunt voor uw woonkamer door middel van een houten haardombouw? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bekijken graag samen met u hoe we dit kunnen realiseren.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.