Een garage verbouwen tot woonruimte

Projectomschrijving

Deze grondige verbouwing resulteerde in een prachtige woonruimte. Door de keuken en de garage samen te voegen in dit project, is een sublieme greeploze keuken met eiland ontstaan. De combinatie van de witte kastenwand met het donkere eiland ademt een moderne sfeer en heeft een tijdloos karakter.

Moderne keuken wit en zwart

Volgens de huidige trend wordt het koffieapparaat netjes verstopt achter de kastdeuren, waar nu een handige koffiecorner ontstaat, met alle benodigdheden binnen handbereik. Het ruime kookeiland biedt aan beide kanten een overvloed aan opbergruimte.

Ingebouwde kasten in de living

De garage die werd verbouwd tot woonruimte is nu een open ruimte, die werd ingericht met een gezellige eet- en zitruimte aan de gashaard. De ingebouwde kasten in de living beslaan een volledige wand. De houten haardombouw past perfect in het geheel en ook hier werd nog bijkomende opbergruimte voorzien in de lage kasten.

inbouwkasten living

Ook geïnteresseerd in een garage verbouwen tot woonruimte? Of droomt u ook van inbouwkasten in de living? Maak gerust een afspraak om uw project te bespreken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.