Ingebouwde kasten in de badkamer

Projectomschrijving

In deze badkamer plaatsten we ingebouwde maatkasten met satijnlak. De ruime kasten werden afgewerkt met verticaal ingefreesde grepen, deze zorgen voor een gebruiksvriendelijk en strak design. Het geheel is tot in de puntjes afgewerkt en de lichte kleuren laten de ruimte nog groter lijken dan ze al is.

Een badkamer met ingebouwde kasten op maat.

De ingebouwde kasten werden op maat gemaakt van de wensen van de klant en garanderen een zee aan opbergruimte. Meer dan voldoende om de volledige linnencollectie in onder te brengen, evenals de badjassen van het hele gezin en de toiletartikelen.

Een badkamer met ingebouwde kasten op maat.
gelakte, ingebouwde kasten in de badkamer

Subtiele ingebouwde kasten

Elk stukje beschikbare ruimte werd maximaal benut en past naadloos in de rest van de badkamer. Door de kleur van de satijnlak perfect af te stemmen op de gekozen tegels, is het verschil tussen de betegeling en de maatkasten subtiel en amper zichtbaar.

Bent u ook op zoek naar een badkamermeubel dat volledig beantwoordt aan uw eisen? Of droomt u van ingebouwde kasten in een ander deel van uw woning?
Boek dan een afspraak en wij komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.