Showroom inrichting

Projectomschrijving

Voor de inrichting van de showroom en de renovatie van de kantoren van Ducaju te Erpe-Mere, werkten we met een combinatie van houten, zwarte en witte op maat gemaakte kasten en meubels.
Bij Ducaju ontwikkelen en produceren ze verpakkingen en presentatieoplossingen, uitsluitend in karton, helemaal op maat van hun klanten. Het spreekt voor zich dat zij dan ook oren hadden naar een interieur op maat van hun bedrijf. De showroom inrichting moest dan ook een duidelijke blik gunnen op de verpakkingsoplossingen die ze bieden.

De koffiecorner staat centraal

De koffiehoek biedt de nodige ruimte om klanten aan een heerlijke kopje koffie te helpen. De ingebouwde kasten bieden ruimte aan een overvloed van benodigdheden, die toch discreet zijn weggewerkt. Ook de hoge wand rond de spoelbak laat nog steeds een conversatie toe, terwijl de eventuele rommel netjes uit het zicht blijft.

Inrichting showroom en kantoren Du Caju te Erpe-Mere

Een vestiaire op maat

Maar ook het personeel kan dagelijks genieten van een mooi interieur, wanneer zij hun jas weghangen in de vestiaire op maat en hun kop koffie ophalen in de stijlvolle, witte kantoorkeuken.

Met onze dank aan Ducaju voor het vertrouwen in Homescape en tevens aan Klokhuis Interieurarchitecten voor het ontwerp en de prachtige samenwerking bij de inrichting van de showroom.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.