Een kastenwand in de woonkamer

Projectomschrijving

Homescape heeft een volledige kastenwand in de woonkamer gemaakt, met een strakke haardombouw, een tv-wand en een zitmeubel. De combinatie van houtdecor en zwart geeft het geheel een moderne look, maar toch straalt het nog steeds warmte uit. Van de ruimte naast de televisie maakten we een extra zitmeubel. Hier vindt iedereen een plaatsje.

Volledige kastenwand in de woonkamer in een combinatie van zwart en houtdecor

Aan de linkerkant van de kastenwand is er bovendien een geïntegreerd bureau, dat in dezelfde materialen werd uitgevoerd en ook de thuiswerker voorziet van een comfortabele werkplek. Dit eenvoudige bureau met opbergruimte past naadloos in het geheel.

Het ontwerp van de kastenwand in de woonkamer is van de hand van Loft4C en tot in de puntjes uitgevoerd door het team van Homescape.

De perfecte kastenwand wordt op maat gemaakt.

 

De perfecte kastwand maakt maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en dan is maatwerk de enige oplossing. Hiermee kan elke centimeter geoptimaliseerd worden en een kastenwand gecreëerd worden die naadloos in uw interieur past. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte, wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen de perfecte kastenwand die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.