Een gesloten dressing werd gerenoveerd

Projectomschrijving

Meestal toveren we een lege ruimte om tot een dressing waar de eigenaars nog jaren van kunnen genieten. Wanneer u echter al vele jaren geleden hiervoor hebt gekozen, dan kan het wel eens gebeuren dat deze aan een renovatie toe is. Net zoals bij deze gesloten dressing die door Homescape werd voorzien van nieuwe fronten. De gelakte fronten met een kadermotief passen naadloos op de bestaande kasten. Stof en licht krijgt hier geen kans om de kledij aan te tasten.

Een gesloten dressing met een eiland

In het midden van de dressing vinden we een eiland met laden. Het blad werd uitgevoerd in eik fineer, gekleurd op maat en naar smaak van de klant. Dit eiland biedt niet alleen extra opbergruimte, maar het fungeert ook als centraal punt dat het gemakkelijker maakt om kleding en accessoires te organiseren en te vinden. Het resultaat is een oase van rust en netheid. Hier uw outfit samenstellen moet eenvoudig zijn.

Gesloten dressing met een eiland in eik fineer

De voordelen van een gesloten dressing

Een gesloten dressing zoals deze biedt heel wat meer opbergruimte voor uw kleding, schoenen en accessoires. Net omdat alle kasten gesloten zijn, kan u meer spullen opbergen zonder dat het er rommelig uitziet.

Deze soort dressing beschermt uw kleding tegen stof, licht en andere elementen die uw kleding kunnen beschadigen. Hierdoor blijven uw kledingstukken langer mooi en kan u er ook langer van genieten.

Tenslotte verhoogt een gesloten dressing zonder twijfel de waarde van uw woning. Potentiële kopers zullen het ongetwijfeld appreciëren en naar waarde weten te schatten.

Naast de praktische voordelen voegen gesloten dressings een esthetische waarde toe aan uw ruimte. Ze creëren een gevoel van elegantie en luxe, waardoor uw dressing een oase van schoonheid wordt.

Staat u ook voor de renovatie van uw dressing? Of heeft u nog een kamer die u graag wil laten omtoveren tot een open of gesloten dressing? Maak dan een afspraak en wij komen graag bij u langs om uw project te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.