Inrichting van leefruimte

Projectomschrijving

Om deze lange, maar smalle leefruimte optimaal te benutten, kozen we ervoor om zowel de keuken als het bureau, de haardombouw en de zithoek langs één zijde te plaatsen. Hierdoor wordt de ruimte niet teveel belast en oogt deze nog steeds open.

Het audiomeubel met haardombouw werd in zwart hout geplaatst. De overige ruimtes maakten we lichter om zo contrast in het huis door te trekken tot een sfeervol en mooi geheel.

De leefkeuken met keukeneiland plaatsten we in laminaat wit/houtdecor en grenst aan de tuin waardoor je het gevoel krijgt half buiten en half binnen te zitten. De praktische keukenkasten maakten we op maat met ingebouwde lades en genoeg ruimte om veel keukengerief kwijt te kunnen.

De keuken loopt door tot in het bureau waar we een ideaal home office creëerden – met praktische inbouwkasten en -lades – en loopt verder tot in de living met de haardombouw en het tv meubel.

Met dank aan de eigenaars voor het vertrouwen in Homescape en aan JK Projects voor het ontwerp. Bent u geïnspireerd geraakt en wil u graag met ons uw project bespreken? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.