Zolderkasten op maat

Projectomschrijving

Hoe kan je de ruimte op zolder optimaal benutten? Elk hoekje onder het dak is nu ingepalmd door handige zolderkasten. Zelfs onder het dak werd extra opbergruimte gecreëerd door er kasten voor te plaatsen, wat ervoor zorgt dat ook die vaak nutteloze ruimte hier volledig wordt gebruikt.

Maatwerk zolderkasten

Een zolderkast tegen elke wand

Maar ook de andere muren worden voorzien van zolder kasten op maat, zelfs met ingebouwde ledverlichting. Het resultaat is dan ook een nette zolder, met alle opbergkasten die men zich maar wensen kan.

Heeft u ook een zolder die u graag wil laten voorzien van een zolder kast op maat? Of heeft u een heel andere bestemming in gedachten? Neem dan zeker eens contact op met ons en vertel ons uw wensen. Wij gaan uw zolder ongetwijfeld kunnen omtoveren tot de ruimte die u voor ogen heeft.

Zolderkasten: functioneel én mooi

 

Transformeer uw zolder van een vergeten opslagruimte naar een functionele ruimte met op maat gemaakte zolderkasten die elke centimeter benutten, zelfs die onder een schuin dak. Op maat gemaakte zolderkasten worden naadloos geïntegreerd in de schuine wanden, zodat er geen waardevolle ruimte verloren gaat. Of u nu een extra slaapkamer, een kantoor aan huis of gewoon een georganiseerde opslagruimte wilt creëren, onze zolderkasten maximaliseren de bruikbare ruimte en maken van uw zolder een waardevolle toevoeging aan uw huis.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.