Strakke, zwarte keuken met hout

Projectomschrijving

Black is beautiful, dat bevestigt dit project. Er is weinig zo mooi als een mat, zwarte keuken met hout. De warme combinatie van een eiken fineer kast met een mat zwarte keuken zorgt voor een eyecatcher in deze woning.

Mat zwarte keuken

In tegenstelling tot wat men kan vermoeden is deze mat zwarte keuken fingerprint proof. Het mat zwarte materiaal tekent geen vette vingerafdrukken af en blijft dus mooi. Dit maakt deze keuken niet alleen handig in onderhoud, maar ze is ook uitgerust met alle benodigdheden en biedt meer dan voldoende opbergruimte. Maar let vooral ook op de details: deze zwarte keuken heeft tevens een zwarte spoelbak en een zwarte kraan.

keuken eiken fineer en mat zwart

Een keuken met verborgen deur

De inbouwkast in eiken fineer heeft een verborgen deur die naar de kelder leidt. Onzichtbaar, maar toch praktisch, maakt de kelder een deel uit van de keuken en is dus steeds makkelijk bereikbaar. Deze deur met verborgen handgreep vormt een strakke eenheid.

keuken eiken fineer gecombineerd met mat zwart

Al onze keukens worden op maat gemaakt van de klant en kunnen dus tegemoet komen aan heel specifieke wensen. Zoals deze verborgen deuren in een kastenwand. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor de keuken van uw dromen. Wij staan klaar om ze te realiseren!

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.