Een praktijk inrichten

Projectomschrijving

In onze eigen gemeente Puurs-Sint-Amands een praktijk inrichten voor een oogarts, dat was een fantastische opdracht!

Om de juiste sfeer te creëren vroeg men een tijdloos ontwerp dat vooral een gevoel van rust uitstraalt voor de klanten. Dit deden we door natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken. Om het ruime effect te behouden werkten we met eik fineer balken, op maat gebeitst en gevernist, die op ruime afstand van elkaar werden geplaatst. Op deze manier komt het daglicht nog steeds binnen, maar krijgen we toch een gevoel van privacy en afscheiding.

Praktisch in onderhoud

Een praktijk inrichten is zodanig specifiek dat er in grotere mate rekening gehouden wordt met het onderhoud. Hygiëne is namelijk van het grootste belang in een dokterspraktijk. Daarom kozen we voor hoogkwalitatieve materialen die bovendien eenvoudig schoon te maken zijn. Greeploze kasten en een naadloze afwerking streven ditzelfde doel na.

Het resultaat: een stijlvolle praktijk die uitnodigend overkomt, waarin het aangenaam wachten is, fijn om te werken en eenvoudig schoon te maken.

Met onze dank voor het ontwerp en de opvolging van architect Thomas Cornelis. Wij wensen de oogartsenpraktijk in Puurs-Sint-Amands veel succes en aangename werkdagen toe.

Wilt u ook een praktijk inrichten?

Laat u dan inspireren door dit project en door andere die we al hebben gerealiseerd. Zoals die van een kinesitherapie praktijk en de inrichting van de Decock Kliniek in Willebroek. Of neem onmiddellijk contact met ons op voor een vrijblijvende babbel.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.