Een boekenkast op maat

Projectomschrijving

De liefde van deze klant voor boeken was duidelijk heel erg groot. Net als de voorliefde voor de klassieke combinatie van wit/zwart en een strakke vormgeving. Qua materiaal ging de voorkeur uit naar zwart fineer waarin de houtnerf nog zichtbaar is. Op deze manier sluit de boekenkast op maat perfect aan bij de trap die bijna geïntegreerd lijkt met de kast.

Open boekenkast op maat in zwart fineer met houtnerf

Een boekenkast op maat laten maken van uw interieur

Wanneer boekenkasten op maat gemaakt worden, zijn ze niet alleen functioneel, maar voegen ze duidelijk ook een onmiskenbare charme toe aan uw leefruimte. Uw visie en uw interieur werkt als onze inspiratie om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Zoals hierboven duidelijk wordt gedemonstreerd, krijgen we op die manier een praktische opslagruimte om favoriete boeken en decoratieve items te presenteren.

Een combinatie van wit & zwart

In de ruime woonkamer wordt de combinatie van wit & zwart verder uitgespeeld, met greeploze kasten op maat. De witte maatkasten fungeren tegelijkertijd als trapbalustrade. Het zwarte tv-meubel op maat aan de andere kant van de trap completeert het yin yang evenwicht, dat verder kan teruggevonden worden in de witte muren en de zwarte profielen van de ramen en deuren.

Een boekenkast op maat

Een eerbetoon aan de liefde voor boeken

 

Een boekenkast op maat is meer dan alleen een meubelstuk. Het is een kunstwerk dat de verbeelding voedt en de sfeer van een ruimte transformeert. Met gevoel voor detail en vakmanschap creëert Homescape een harmonieuze symbiose tussen functionaliteit en esthetiek, zodat elke boekliefhebber kan genieten van zijn of haar verzameling. Met zorgvuldig ontworpen planken en een doordachte indeling biedt een boekenkast op maat een thuis voor elk boek, een podium voor elk verhaal.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.