De keuken bij de woonkamer betrekken

Projectomschrijving

Wat kan je doen als je de keuken bij de woonkamer wil betrekken? In dit project wordt een open woonkamer en keuken voorzien van kasten en meubels op maat in hetzelfde strak wit materiaal met multiplex fronten. Het resultaat is een prachtig, licht geheel met een aantal uitzonderlijke accenten die het verschil maken.

Zo is het werkblad van deze keuken op maat in ‘solid surface‘: een bijzonder materiaal dat toestaat om volledige, naadloze oppervlakten te creëren, zoals hier op het eiland en aan het spoelgedeelte. Dit duurzame materiaal is een verstandige langetermijnkeuze, want het is slijtvast en hygiënisch, doordat er geen openingen of naden inzitten. Daarbij is het ook sterk, want zelfs bijtende stoffen gaan het oppervlak niet aantasten.

Greeploze keuken op maat in strak wit

Sommige kasten op maat zijn voorzien van multiplex fronten. Multiplex zijn platen die zijn opgebouwd uit een oneven aantal fineerlagen die kruiselings verlijmd zijn op elkaar. Het resultaat van deze verlijming is een elegant streeppatroon op de randen van de multiplex plaat die een extra accent vormen in deze ingebouwde kast.

In de woonkamer wordt het raam geflankeerd door ingebouwde kasten met dezelfde, natuurlijk materialen. De leeshoek of zitnis heeft ook onderaan extra opbergruimte en laat de eigenaars volop genieten van het prachtige uitzicht op de vijver. Het geheel wordt vervolledigd met een kleine trap, living kasten op maat en een tv meubel op maat, in hetzelfde materiaal.

Het ontwerp kwam van Project&Architectuur Cuyt bv en werd met zorg en enthousiasme uitgevoerd door Homescape.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.