Een thuiskantoor voor twee

Projectomschrijving

Homescape heeft een thuiskantoor gemaakt voor een koppel dat op zoek was naar een ruimte waar ze samen comfortabel kunnen werken. Met onze expertise op maatwerk meubels hebben we een perfecte oplossing gecreëerd die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Een thuiskantoor met een led strip

Als bureaublad heeft Homescape een prachtig laminaat werkblad tegen de muur bevestigd. Het werkblad is voorzien van een subtiel houtdecor, waardoor het een warme en elegante uitstraling heeft. Een bijzonder detail is de ingefreesde led-strip aan de achterkant van het werkblad. Deze led-strip is dimbaar, waardoor de verlichting kan worden aangepast naar de gewenste sfeer- of werklicht.

Om te zorgen voor een opgeruimde werkplek en om alle kantoormaterialen binnen handbereik te houden, heeft Homescape een opbergkast met drie lades onder het werkblad geïntegreerd. Deze opbergkast biedt niet alleen voldoende ruimte voor het opbergen van kleine kantoorspullen, maar zorgt ook mee voor de stevigheid van het werkblad.

Aan de linkerkant van het werkblad heeft Homescape een ruime opbergkast geïnstalleerd. Deze opbergkast is perfect geïntegreerd met het werkblad en heeft legplanken boven het werkblad. Hierdoor is er voldoende ruimte om boeken, mappen en andere materialen gemakkelijk binnen handbereik te hebben. Bovendien zijn er drie hoge kolomkasten van vloer tot plafond geplaatst, waardoor er extra opbergruimte is gecreëerd.

een thuis bureau voor twee met kastenwand

Dankzij de expertise en het vakmanschap van Homescape hebben deze mensen nu een prachtig en functioneel thuiskantoor waar ze beiden kunnen werken. Het op maat gemaakte laminaat werkblad, de ingefreesde led-strip en de slim geïntegreerde opbergkasten zorgen voor een efficiënte en georganiseerde werkplek. Met de extra opbergruimte is er voldoende plaats om alle kantoorspullen netjes op te bergen.

Homescape kan ook uw kantoor thuis inrichten

Droomt u ook van een thuis kantoor met meubels op maat? Neem dan zeker eens contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.