Landelijke kast, zonder franjes

Projectomschrijving

Een kast in landelijke stijl vinden die perfect past in je huidige interieur kan allesbehalve eenvoudig zijn. Zo ontdekten ook onze klanten. Daarom kwamen ze aankloppen bij Homescape waar ze hun wensen kwamen voorleggen. Zij houden van het gevoel van nostalgie, dat idyllische beeld van een verleden en een leven op platteland dat ze weerspiegeld willen zien in hun interieur.

Kasten in landelijke stijl

Hoe kan je een landelijk element in je kast verwerken? Zodat ze nog steeds praktisch is én mooi. Zodat ze rustiek is, maar toch modern. Door subtiele elementen op te nemen die de landelijke esthetiek weergeven. Hier hebben we frontpanelen die gegroefd zijn en gelakt in die perfecte tint gebroken wit. Met handvaten die perfect passen in het geheel. Knap in zijn eenvoud.

Landelijke kast - detailfoto

Landelijke huizen hebben meestal een meer gedempt kleurenpalet en een eenvoudiger decor, en een traditionele kast past mogelijk niet bij de algehele look. Gelukkig kan een landelijke kast die opbergruimte biedt, zonder te overweldigend te zijn, worden ontworpen om bij elk landelijk huis te passen.

Kasten landelijk stijl

Een landelijke kast zonder franjes kan opbergruimte bieden zonder afbreuk te doen aan de bestaande inrichting van een landelijke woning, waardoor de huiseigenaar het meeste uit zijn ruimte kan halen zonder het gevoel te hebben dat zijn meubels te veel zijn. Door de kleuren van de kast perfect af te stemmen op de muren en de vloer wordt de stijl perfect doorgetrokken.

Landelijke kast, op maat gemaakt door Homescape

De landelijke stijl wordt vaak gekenmerkt door een combinatie van warme kleuren, natuurlijke materialen en aardse texturen die een gevoel van comfort en warmte oproepen. Of het nu gaat om een gezellige cottage of een verfijnde boerderij, de landelijke stijl heeft voor iedereen wat te bieden.
Dus als u een vleugje platteland in huis wilt halen… Aarzel dan niet om uw wensen aan ons voor te leggen. Samen realiseren we ongetwijfeld de kast waarvan u droomde.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.