Open kasten voor Uitvaartcentrum De Ruyte

Projectomschrijving

Rust en elegantie. Dat gevoel krijg je als je binnenstapt bij Uitvaartzorg De Ruyte. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en komen over de hele lijn terug: zwart en wit laminaat, gecombineerd met rubberwood. Het strakke, maar tegelijkertijd warme interieur maakt dit uitvaartcentrum in Puurs-Sint-Amands tot een plaats waar je in alle rust een laatste groet kan brengen.

Open kast

Deze open kasten werden specifiek ontworpen volgens instructies van de klant en beantwoorden daardoor precies aan de noden die ze hadden om alle urnen en gedenktekens tentoon te stellen.

Het resultaat mag er dan ook zijn: de wandkasten vormen de perfecte display voor de verschillende elementen en de laden onderaan bieden nog eens extra opbergruimte.

Een ingebouwde nis met led verlichting creëert een stemmig accent.

Maar ook de rest van het uitvaartcentrum werd met zorg voorzien van extra bergruimte, door een half open kast in de vergaderzaal en een stijlvolle toiletruimte.

Staat u ook voor een renovatie van uw bedrijf en kunnen wij u daarbij helpen? Contacteer ons voor meer info op maat

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.