Dressing onder schuin dak

Projectomschrijving

De ruimte van deze dressing onder schuin dak werd optimaal benut: met grote, praktische laden in het moeilijkst bereikbare gedeelte en volledig opendraaiende deuren voor een hoger gebruiksgemak. Ontdek de extra voordelen die een kast onder schuin dak kan opleveren.

De dressing onder schuin dak staat garant voor extra veel ruimte

De deuren zijn greeploos en vormen gesloten dan ook een prachtige, egale wand. Eens geopend wordt pas duidelijk dat er een zee aan opbergruimte achter verborgen zit. Zelfs de ruimte die in normale omstandigheid nauwelijks zou worden gebruikt, wordt hier gemaximaliseerd. Minder goed bereikbare plaatsen geven zo plaats aan weinig gebruikte items. Het resultaat is ontegensprekelijk een mooi geheel en uiteindelijk creëerden we een ordelijke, praktische ruimte.

Witte dressing onder schuin dak, met houten vloer

In deze ruimte werd er gekozen voor een uitvoering in het wit, zodat de kamer luchtig en helder blijft. Het dakraam zorgt overdag voor een toevloed aan daglicht. Energiezuinige LED-spots zorgen op de andere momenten voor een heldere verlichting. De houten vloer is een warme tegenhanger voor al dat wit.
Maar weet dat een dressing onder het dak perfect kan uitgevoerd worden in het materiaal of de houtsoort van uw keuze. Door het materiaal af te stemmen op de elementen die al aanwezig zijn, maken we er een perfect geheel van.

Droomt u ook van een dressing op maat? Hieronder ziet u nog een aantal voorbeelden van kasten voor onder schuine daken.
Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe wij uw huis kunnen voorzien van de nodige opbergruimte.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.