Dressing onder schuin dak

Projectomschrijving

De ruimte van deze dressing onder schuin dak werd optimaal benut: met grote, praktische laden in het moeilijkst bereikbare gedeelte en volledig opendraaiende deuren voor een hoger gebruiksgemak.

De deuren zijn greeploos en vormen gesloten dan ook een prachtige, egale wand. Eens geopend wordt pas duidelijk dat er een zee aan opbergruimte achter verborgen zit. Een dressing maken onder een schuin dak is dus perfect mogelijk en staat garant voor een ordelijke, praktische ruimte.

In deze ruimte werd er gekozen voor een uitvoering in het wit, zodat de ruimte luchtig en helder blijft. De houten vloer zorgt voor een warme tegenhanger. Maar weet dat een dressing onder een schuin dak perfect kan uitgevoerd worden in het materiaal of de houtsoort van uw keuze. Door het materiaal af te stemmen op de elementen die al aanwezig zijn, maken we er een perfect geheel van.

Droomt u ook van een dressing onder uw schuin dak? Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe wij dat zouden oplossen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.