Een berging inrichten

Projectomschrijving

Op maat gemaakte opbergkasten kunnen een geweldige aanvulling zijn op elk huis en bieden huiseigenaren een efficiënte manier om hun berging perfect op orde te houden en het gebruik ervan te maximaliseren. Zo was het dan ook de bedoeling voor deze berging, alias bijkeuken.
Alle muren zijn ingenomen door plafondhoge kasten met een kastindeling volgens de wensen van de klant: met hangsystemen, legplanken, schoenenkast, wasmanden…

Het resultaat is een berging die echt van alle gemakken werd voorzien. Doordat er een vrije toegang is tot de wasmachine en de droogkast, met voldoende werkruimte voor het opplooien van het wasgoed, krijg je een heel functionele berging. En aangezien deze berging ook gebruikt wordt als bijkeuken, zijn er voldoende stopcontacten voorzien voor diverse keukenapparaten en is er een werkblad dat tegen een stootje kan.

De berging inrichten
De berging inrichten volgens uw wensen en behoeften.

Een berging met kasten op maat

Door rekening te houden met elke mogelijke functionaliteit en alle bezittingen die ordelijk achter een kastdeur moeten verdwijnen, krijgt u nooit spijt van uw investering. Integendeel. Het geeft u de mogelijkheid om de indeling van elke kast onder de loep te nemen, zodat u er zeker van bent dat elke kast precies die ruimte biedt die u nodig heeft.

De berging inrichten met een kastenwand én veel opbergruimte

Een bijkeuken inrichten

Deze berging functioneert tegelijkertijd als bijkeuken. Wie graag kookt en regelmatig een groot aantal gasten over de vloer krijgt, kan zich ongetwijfeld de luxe indenken van een paar extra ovens en voorraadkasten in de berging. Gerechten worden warm gehouden of garen rustig verder, terwijl in de nabij gelegen keuken de laatste hand gelegd wordt aan de rest. De uitschuifbare voorraadkast herbergt nog een schat aan kruidenierswaren die kan aangesproken worden op het juiste moment.

De berging inrichten met voorraadkasten

Wilt u ook een berging inrichten volgens uw behoeften? Aarzel dan niet om uw wensen eens aan ons voor te leggen. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.