De totaalinrichting van een villa

Projectomschrijving

De totaalinrichting van deze villa is een toonbeeld van de eenheid die je kan creëren door alle ruimtes en elementen op elkaar af te stemmen, zodat ze een perfect geheel vormen en je het beste uit elke beschikbare ruimte haalt.

Badkamers op maat

Elke badkamer in deze woning werd voorzien van badkamermeubels op maat.
De badkamer van de master bedroom moest een donkere, warme sfeer uitstralen en hier werd het houtwerk dan ook donker gebeitst.

De andere badkamers werd in een lichtere houtkleur uitgevoerd, maar werden ook voorzien van dezelfde zwarte, matte wastafels, kranen en douchekoppen. De ronde spiegels met achterliggende LED-verlichting vormen eveneens een rode draad.

Een vestiaire op maat

De ruime inkom heeft een vestiaire op maat met ingebouwde kasten in eik fineer en een knusse zithoek in marmer. Een comfortabele plek om je schoenen aan te doen of om je handtas even neer te zetten.

Een inloopdressing met legplanken in kwartsiet

De inloopdressing in eik fineer werd van dezelfde donkere beits voorzien als de badkamer. De legplanken zijn van kwartsiet. Kwartsiet is een harde en duurzame natuurlijke steensoort die voornamelijk bestaat uit kwarts, feldspaat en kleine hoeveelheden andere mineralen. Het is bovendien beschikbaar in een breed scala aan kleuren en texturen. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een extra aangename sfeer.

Een greeploze keuken met kwartsiet

Deze unieke, greeploze keuken werd volledig afgestemd op de wensen van de eigenaars. Het kwartsiet, dat ook in de inloopdressing werd gebruikt, vinden we ook in de keuken veelvuldig terug. Als werkblad en als spatwand achter het aanrecht. Het kookeiland doet ook dienst als babbel- of ontbijthoek, dankzij de krukken.

Een heldere woonkamer

De donkere, warme sfeer van de keuken wordt perfect gecompenseerd door de heldere lichtheid van de woonkamer. De grote ramen, het lichte hout en de witte muren en plafonds laten de eetkamer baden in het licht. De Scandinavische sfeer is er bijna tastbaar.

Een warme tv-kamer

In de zithoek vinden we dan weer warme houtkleuren terug, die het knusse karakter van de haard perfect aanvullen. De televisie zit subtiel verborgen achter witte panelen die opgaan in de witte muur.

Inbouwkasten onder een schuine wand

De inbouwkasten onder de schuine wand doen niet alleen dienst als opbergruimte en kleerkast, maar vormen ook de scheidingswand naar de badkamer. Een deur in steel look zorgt voor de nodige privacy en maakt dat de badkamer kan afgescheiden worden van de slaapkamer.

maatkasten onder twee schuine wanden

Een bureauruimte inrichten

De bureauruimte werd voorzien van een unieke barkast, toegankelijk via de woonkamer en via het kantoor zelf, door middel van glazen schuifdeuren die een kijkje gunnen op de aanwezige wijncollectie en de prachtige decanteerkaraffen.

De eik fineer werd opnieuw in een donkere beits gezet en gebogen tot een zachte ronding. Het resultaat is een warme, mannelijke kantoorruimte met een zachte kant en heel veel stijl.

De berging: kasten in overvloed

Veel opbergruimte betekent dat meer spullen op een georganiseerde manier kunnen opgeborgen worden, dat ze gemakkelijk teruggevonden worden, dat er minder rommel in huis is en u dus meer ruimte in uw woning overhoudt. Dat hebben deze eigenaars goed begrepen. Wie droomt nu niet van een berging met zoveel kasten?

Met dank aan Fotostudio Kwinten voor de prachtige foto’s.

Een totaalinrichting met oog voor detail

Staat u ook voor een totaalrenovatie en heeft u nood aan een partner die deze totaalinrichting tot in de kleinste details kan verzorgen? Homescape kan uw partner zijn en ervoor zorgen dat uw wensen precies worden uitgevoerd om de sfeer te bekomen die u voor ogen heeft. Neem dus contact met ons, voor een totaalinrichting op maat of voor eender welk project.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen met plezier bij u thuis langs, ook ‘s avonds of in het weekend.